Keresse meg a válaszokat a Gyakran Ismételt Kérdések között:

Kattintson a kérdésre és olvassa el a választ…

Készpénzes utánvéttel
Rendelés beérkezése után munkaidőben kollégáink feldolgozzák rendelését. Amint minden megrendelt termék rendelkezésre áll átadjuk a futárcégnek, a csomag átvételekkor a futárnak készpénzben kell fizetni.
Előre utalás
Rendelés beérkezése után munkaidőben kollégáink feldogozzák a rendelését. Amint minden megrendelt termék rendelkezésre áll, akkor a regisztráció során megadott email címére elküldésre kerül a fizetéshez szükséges információkat tartalmazó email, amely tartalmazza a számlaszámunkat valamint a megrendelés pontos végösszegét. Ha 14 óráig beérkezik az utalás a számlaszámunkra, akkor még aznap át tudjuk adni a csomagot az MPL futárszolgálatnak. (Egyes bankoknál az utalási idő 1-4 óra)
On-Line fizetés
Rendelés beérkezése után munkaidőben kollégáink feldolgozzák rendelését. Amint minden megrendelt termék rendelkezésre áll, akkor a regisztráció során megadott e-mail címére elküldjük az On-Line fizetéshez szükséges oldalt. On-Line fizetés visszaigazolását követően postázzuk rendelését.
Személyes átvétel: Üzletünkben történő személyes átvétel esetén lehetőség van készpénzes fizetésre.

A csomagküldését a Magyar Posta futárszolgálata az MPL végzi, a csomagokat a futárszolgálat a megadott címre viszi. Amennyiben a regisztrációkor mobiltelefonszámát adta meg, a csomagküldő cégtől SMS-ben értesítést kap a csomag érkezésének várható időpontjáról.

CSE-ZO-CAR AUTÓALKATRÉSZ KERESKEDÉS az érdeklődésekre beérkezési sorrendben folyamatosan válaszol munkaidőben. A pénteken 16 óra után beérkezett érdeklődések feldolgozása hétfőnként 8 órától kezdődik.

Bizonyos karosszéria elemeket „Csak személyes átvételre” jelöléssel láttunk el. Ezen termékeket eddigi tapasztalataink alapján, méretük és sérülékenységük végett nem áll módunkban kiszállítással értékesíteni. Átvételük kizárólag személyesen lehetséges CSE-ZO-CAR AUTÓALKATRÉSZ KERESKEDÉS átvételi pontján, 1046. BUDAPEST, Fóti út 81. szám alatt nyitvatartási időben. Illetve az előre megbeszélt helyen és időben.

Az elektronikus kereskedelem szabályai értelmében, ha a termék nem került beépítésre, eredeti csomagolásában, újra eladható állapotban van, akkor 14 napon belül vissza tudjuk venni a terméket, és vissza tudjuk fizetni a vételárat, ha a termék és a csomagolása nem sérült, nincs összefirkálva. A postaköltség illetve a visszajuttatás ebben az esetben a vevőt terheli és a vevő feladata.

Ha hétköznap munkanapokon 14 óra előtt leadott rendelésének minden tétele raktáron van, akkor még aznap postára tudjuk adni. Ha nincs raktáron, de 24 órán belül beszerezhető terméket választott, akkor az utánrendelés visszaigazolását követően beszállítóinktól függően másnap, vagy azt követő napon tudjuk feladni. Ha nincs ilyen termékünk, megpróbáljuk a lehető leggyorsabban beszerezni önnek amennyiben szeretné.

Igen, van rá lehetőség, ebben az esetben a rendelésnél kérjük, jelezze, hogy a személyes átvételt választja.

Amennyiben nem talál választ problémájára, kérjük tegye fel kérdését az alábbi űrlap kitöltésével.
Kérdése fontos számunkra és a lehető legrövidebb idő alatt próbálunk rá válaszolni.